Cesta do Indie

Vlastný vyhľadávací nástroj

pondelok 3. marca 2008

2.3.2008 Munnar

Rano sme sa tuk tuk om odviezli na stanicu, kde nam o 6tej odchadzal autobus do 3,5hod (nasich 4,5h) vzdialeneho Munnaru- horskej oblasti. Cesta bola o nieco mensi masaker ako v meste, ale za to o ovela nepohodlnejsia. Keby nam niekto povedal, ze o 30min neskor ide expres, ktorym to trva tych uvadzanych 3,5hod. (ale zazitok z autobusu bez okien a stale sa tlaciaci Indici... aspon sa lepsie fotilo). V Munnare nas hned po vystupeni z busu odchytil maly smrdlavy chalan, kt. nam slubil izbu za 300rp/noc a odvoz do hotela zadarmo. Nebola pravda ani jedno ani druhe. S majitelom hotela sme sa nakoniec dohodli na 350rp/noc a riksistovi sme tiez museli zaplatit, lebo nechcel odist. Mesto je rovnako spinave ako Kochin, ale este k tomu pribudlo o 50% hovien viac na chodnikoch, ak vobec su nejake. A aj tu vsetci trubia. Prehliadku na miesto odkial by bolo vidiet cele mesto sme predlzili o fotenie cajovych udolicok a plantazi nad mestom..

3 komentárov:

O 4. marca 2008 o 9:38 , Blogger Stanley povedal(a)...

Fešaci, parada, držime vam palce.Tu je zima a uplne na faka.majte sa .S pozdravom Katka a Fandor

 
O 6. marca 2008 o 10:37 , Blogger Tomas povedal(a)...

Ahojte, vidim a citam, ze o srandu a prekvapenia mate postarane. Ivan, dnes som tu mal na navsteve JL MW a poloboha, Laci na pile im daval riadne do tela :-). Zatial cauko, Tomas.

 
O 6. marca 2008 o 22:33 , Blogger Unknown povedal(a)...

Ahoj. Pekne si to vymyslel..,, a píšeš to pekne po poriadku čo sa mi páči, keď prídeš tak aspon budeme mať predstavu na čo sa spýtať pri pive. pa.

 

Zverejnenie komentára

Prihlásiť na odber Zverejniť komentáre [Atom]

<< Domov